Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?           0651277329

Werkwijze videoproductie

Een videoproductie bestaat uit drie verschillende fases, preproductie, productie en postproductie. Tijdens het tot stand komen van een videoproductie volgen wij een duidelijke procedure, zodat de opdrachtgever altijd weet waar hij aan toe is.


Preproductie

Aan de hand van een brainstorm-sessie vervaardigen wij een synopsis waarin een korte beschrijving van de beelden en de tekst voor het betreffende programma wordt vastgelegd. Kortom, het concept komt hier tot stand. Aan de hand van dit concept wordt een kostenbegroting gemaakt en na een go op het concept werken we alles uit in een script en leggen dat aan u voor. Vervolgens ontwikkelen we een gedetailleerde shotlist en indien nodig maken we een storyboard, oftewel een uitgetekende versie van bepaalde scènes. Dan gaan we in een breakdown-analyse kijken hoe we de opnametijd zo effectief mogelijk kunnen invullen.


Productie

We beginnen het traject met de totale inventarisatie en stellen de crew samen. Voor elke opnamedag hebben we een callsheet, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Tijdens de productie gaan we over tot het daadwerkelijk opnemen.


Postproductie

Bij de postproductie wordt het gedraaide materiaal geselecteerd en ingeladen in de computer. Dan wordt er volgens het draaiboek gemonteerd en indien nodig plaatsen we muziek en een commentaarstem onder de beelden. De voormontage plaatsen we op een beveiligde pagina van onze website en elke betrokkene krijgt een inlogcode om de montage te kunnen volgen. Dit spaart onnodige kosten, er is geen vervelende reistijd en u kunt op elk moment kijken wanneer u dat uitkomt.


Oplevering

Na goedkeuring van de voormontage maken we de uiteindelijke eindmontage. 

In deze definitieve versie plaatsen we de beeldeffecten, graphic's, logo's, titels 

en doen de eindmix van het geluid.