Webdesign

Het ontwerpen en vormgeven van een website is complex en vereist niet alleen creatieve vaardigheid, maar ook technische know-how. Een website moet niet alleen fraai ogen, maar ook toegankelijk, gebruiksvriendelijk en vooral vindbaar zijn in de zoekmachines. Na het inventariseren van de wensen, bepalen van de lay-out, eventueel registreren van de domeinnaam en het verzamelen van diverse gegevens wordt er een concept gemaakt. Hierbij ligt de nadruk op het ontwerp, de navigatie, de indeling van de diverse onderwerpen en het kleurgebruik.


Controlepagina 

De bouw van uw website kunt u via het internet volgen. Dit gaat via een voor u aangemaakte beveiligde pagina op onze website. Tijdens het hele ontwikkelingsproces wordt regelmatig overleg met u gepleegd, tenslotte gaat het om de vertegenwoordiging van uw bedrijf of organisatie op internet.


Puntjes op de “i”

Als de site een poosje draait wordt er met u geëvalueerd over de website. Aan de hand van reacties van bezoekers, eventuele foutmeldingen en wensen van uw kant wordt de website in detail aangepast. Dit noemen wij de puntjes op de 'i' zetten.


Een video geeft net even die extra ‘bite’ aan een website

Iedereen zit tegenwoordig met zijn bedrijf op YouTube, de tweede zoekmachine ter wereld met ruim 146 miljoen bezoekers per maand.


Video’s die op YouTube worden geplaatst tellen mee voor de vindbaarheid!


                        YouTube heeft dagelijks miljoenen hits

                        steeds grotere groepen laten zich informeren via beelden

                        een korte film maakt meer indruk dan een stukje tekst

                        promotie via social media gaat sneller via filmpjesBenieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?           0651277329

U heeft al een complete website vanaf 

€450,00